top of page

FLEXIBEL

Dentalair verandert continu. Soms omdat het moet, soms omdat het kan. De dentale markt is een dynamische en complexe markt. 

Dat vraagt om flexibiliteit; Flexibiliteit van ons team, leveranciers, systemen en processen. We zijn altijd kritisch en staan open voor verandering. We meten en experimenteren. Dentalair is een dynamisch bedrijf dat altijd klaarstaat voor een nieuwe toekomst.

gewoondoen-dentalair.png

GEWOON DOEN

Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. 
In Rotterdam hebben we er genoeg gezegdes voor. Bij Dentalair noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon doen. Je idee is niets waard zonder goede uitvoering. En betrouwbaarheid is de sleutel. Dentalair is groot geworden door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail: gewoon doen. 

Niet alles lukt meteen, niet alles gaat in één keer goed. Maar we durven en we doen. Maken fouten en leren ervan. Zolang we elkaar maar helpen en stimuleren om iedere dag een stapje verder te komen als de dag ervoor.

BEKWAAM

onzecultuur-dentalair.png

Zonder een bekwaam team met de benodigde kennis en kunde is het moeilijk bewegen in de tandheelkunde. Wij weten waarover we praten. Zo niet, dan zoeken we het uit en komen terug als specialist. Wij willen altijd net een stapje extra zetten door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. Dentalair staat voor professionaliteit en dat willen we uitstralen. 

slider02-dentalair.jpg

Onze missie is om in 2025 het meest gastvrije, full service dental depot te worden in tandheelkundig Nederland. 
Wij willen de beste werkomgeving bieden aan mensen die onze ambitie en passie delen.

Alles draait bij Dentalair om twee woorden: open en eerlijk.

Woorden die staan voor onze flexibele, gastvrije, eerlijke en professionele houding die we met z’n allen willen uitstralen. Wij staan open voor verandering en open voor onze klanten. Onze eerlijkheid en betrouwbaarheid vormen de basis waar al onze werknemers en klanten op kunnen vertrouwen.

ONZE WAARDEN

onze-cultuur-open-en-eerlijk-dentalair.png

Onze waarden maken ons uniek voor onze klanten. Het zijn kernwoorden die ons onderscheiden als bedrijf. Onze waarden vormen samen het ‘Karakter van Dentalair’. 
Het is onze ambitie, onze doelstelling om elke dag met z’n allen aan deze waarden te blijven werken.

ONZE MISSIE, AMBITIE
EN DOELSTELLING

onzecultuur-rubberband.png

GASTVRIJ

Onze gastvrijheid gaat verder dan klantgerichtheid. Het gaat over het aanspreken op gevoel. We creëren een open omgeving waar de tandarts zich welkom voelt en vanuit dat gevoel een keuze maakt voor Dentalair. Vrijheid is een wezenlijk onderdeel van het woord gastvrijheid, Sterker nog: het woord gastvrijheid bestaat naast “vrijheid” uit “gast”. De twee grote verschillen tussen gastvrijheid en klantgerichtheid zijn: gast vs klant en vrij vs gericht. Oftewel ongedwongen en persoonlijk vs verplichte kaders en een nummer zijn. Wanneer een tandarts zich gast voelt bij Dentalair zal hij zich gedragen als fan. En Dentalair gaat voor haar fans!

deurmat-dentalair.png
20210226-475-EXP.jpg

één

200+

58 jaar

grote familie

enthousiaste
collega's

aan 
ervaring

onzecultuur-dentalair-geschiedenis.png

GESCHIEDENIS

Dentalair is meer dan 58 jaar een begrip in de tandheelkundige markt in Nederland. De basis van ons bedrijf werd gelegd door het Scandinavische Atlas Copco. Atlas Copco was haar tijd ver vooruit toen zij in de jaren vijftig een lucht aangedreven tandartsboor, ‘De Dentalair’, introduceerde. Oprichter, J.W. Hagesteijn, werkte destijds bij Atlas Copco en zag kansen voor het product en nam in 1975 de aandelen van dit bedrijfsonderdeel over.

 

Na verzelfstandiging is Dentalair uitgegroeid tot een full service depot met verschillende bedrijfsonderdelen die producten en diensten leveren op gebieden als verbruiksmaterialen (consumables), equipment, bouw en interieur. Wij zijn trots op ons verleden, maar we zijn nog elke dag gericht op de toekomst. Wij ontzorgen onze klanten en streven nog elke dag naar verbetering van kwaliteit en vernieuwing binnen alle bedrijfsonderdelen.

ONS FAMILIEGEHEIM

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Ons familiebedrijf bestaat uit hardwerkende, trouwe en meedenkende mensen met grote aandacht voor de klant en collega. Elk jaar verwelkomen we nieuwe collega’s en dan is één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen!

bottom of page