top of page

GEWOON DOEN EN GEEN 
WOORDEN,
MAAR DADEN.

EQUIPMENT

Betrouwbaarheid, duurzaamheid, ergonomie en design, vormen samen het onderscheidend vermogen van ons equipment assortiment. Onze servicedienst zorgt landelijk voor preventief onderhoud en verhelpt storingen. 

Sta jij voor kwaliteit en wil je alleen het allerbeste? Solliciteer dan naar de functies binnen onze Equipment afdeling.

BOUW EN INTERIEUR

Onze bouw en interieur afdeling houdt zich bezig met het ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van tandartspraktijken. We beschikkend over een modern machinepark die driedimensionale, organische vormen mogelijk maken. 

Word jij gemotiveerd door de geur van zaagsel en vind je het leuk om kwalitatief hoogwaardige meubels te maken. Solliciteer dan op de functies binnen bouw en interieur.

CONSUMABLES

Voor alle verbruiksmaterialen in de tandartspraktijk zit je goed bij onze consumables afdeling. Wij bieden in een webshop een zeer breed assortiment van meer dan 25.000 producten. 

Ben jij een teamspeler en wil jij voornamelijk bezig zijn met het voorbereiden en het gereedmaken van de bestellingen zodat deze tijdig bij onze klant terechtkomen. Bekijk dan onze vacatures voor de  consumables afdeling. 

SERVICE

Onze serviceafdeling zorgt voor het onderhoud en het verhelpen van storingen aan behandelapparatuur en technische installaties. Op de praktijk of via onze remoteservice zorgen wij voor optimale continuïteit van uw praktijkvoering. Ook tijdens een verbouwing of noodsituatie biedt onze mobiele service uitkomst.

Ben je secuur, klantgericht en oplossingsgericht? Bekijk dan snel onze vacatures voor de service afdeling.

bottom of page